Situació

La finca es troba situada al costat de Gironella, entre Manresa i Berga, per arribar-hi cal que deixeu la autovia C-16 a la sortida 88 (Gironella centre, Casserres). Entrareu en una doble rotonda, en la primera agafeu direcció Casserres i en la segona direcció Camí de Sant Pau de Casserres. Només us cal fer uns 100 metres i ja veureu a la dreta un cartell anunciant Cal Puntes. El camí d’uns 500 metres es tot enquitranat, i l’entrada de la finca té unes enormes lletres amb el nom.

Mapa

Contactar

Et pots posar en contacte amb nosaltres trucant als telèfons: 675 508 616 / 654 609 759 / 938 228 478, o omplint el següent formulari.

Nom i cognoms *
Telèfon
E-mail *
Data de la celebració
Número de convidats
* Camps obligatoris
Comentari *
En compliment del que estableix la Llei Orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de Protecció de Dades de caràcter personal, i la Llei 34/2002, d'11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i del Comerç Electrònic , els informem que, mitjançant l'emplenament d'aquest formulari, les dades que ens faciliteu quedaran incorporades i seran tractades en un fitxer de propietat de CAL PUNTES amb la finalitat de poder oferir els productes o serveis demanats, així com informats sobre novetats comercials i ofertes promocionals relacionades amb aquesta pàgina web. Li recordem que pot exercir en qualsevol moment el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les seves dades de caràcter personal mitjançant un correu electrònic dirigit a info@calpuntes.com.
Accepto les condicions d'ús - Tens que acceptar les condicions d'ús.