16 d'Abril de 2015

Gotes d’amor i il·lusió, un casament entre núvols i pluja
Maria & Marc, Dissabte 21 de Març del 2015

 

Bon dia enamorats/des!!

  Són les 8 del matí sona el despertador  i aixequem les persianes,  ens trobem  un cel ennuvolat acompanyat d’aigua en forma de pluja que ens aboca a un despertar un xic inquietant,  tot i això, les ganes d’aquesta parella, unides a les nostres per inaugurar la nova temporada de casaments a Cal Puntes,ens  transforma aquest despertar inquietant en una onada de diferents i voluminoses forces d’energia positiva per a  preparar i gaudir de la celebració.


                  El Marc i la Maria es vesteixen des de casa després de tot un any fent preparatius d’aquest gran dia en la distància, doncs tots i cada un dels detalls d’aquesta data que els marcarà per tota la vida han estat confeccionats a 1500km de Manresa, concretament a Holanda, on durant un període de temps d’ aproximadament una any i han ajuntat les seves vides gaudint del seu amor.  


                  El Marc i la Maria es varen conèixer una nit entre copa i copa, amics i amigues comuns, balls, mirades i aproximacions convertits en converses del tant llunyà i a la vegada tant proper messenger del qual tots en recordem boniques aventures. Des d’aleshores, poc a poc com marquen els cànons i fins al dia d’avui tot omplint un immens sac de grans,genials i bonics records han fet totalment ferma, sòlida i envejable la seva relació... 


                  La Maria comença el dia deixant-se mimar per la perruquera, la maquilladora, la seva mare, la germana i com no, guiant-se per l’indiscutible Lluis Barniol per aconseguir que tots i cada un del instants matiners quedin immortalitzats, destacant el genial moment en el qual el seu cunyat i padrí David li dona el ram acompanyat d’un l’emotiu vers.

 

                  El Marc, des de casa i amb papallones a la panxa per a no dir nervis, es posa els cabells ben enlaire acompanyat i aconsellat pels seu propers per tal d’estar a l’alçada el moment de retrobar a la Maria a l’església de Gironella.


                  El Marc i la Maria varen fer oficial la unió del seu amor amb una cerimònia a l’Església de Gironella i tot i que no vàrem poder ésser partícips i no presenciar l’esdeveniment en directe, la nostra comunicació via email, whatsapp, telefònica... ens permet afirmar la complerta preparació dels nombrosos detalls dels quals els assistents van poder gaudir, on cal destacar, per exemple: els mocadors per les llàgrimes de la felicitat cosits a màquina amb unes teles reboniques que combinaven amb total encert i coherència. Aquestes teles i tonalitats ens varen acompanyar fins al final de la celebració sent presents en tot l’atrezzo del Casament accentuant aquesta coherència apreciada al mínim detall, com amb les banderoles aconseguides amb el mateix procediment que els mocadors per les llàgrimes de la felicitat.


                  Un cop acabada la cerimònia, els nuvis arriben a la finca de Cal Puntes, per en primer lloc, realitzar  unes encantadores fotografies de casament de les quals el Lluís ens ha fet  mostres on tots podem comprovar que un dia de núvols i pluja no deixa dubte que pot i va ésser genial, doncs sempre he pensat que les fotografies sota l’aigua tenen un encant especial. Mentrestant, els convidats de la parella comencen arribar sota els paraigües , a l’espai  habilitat  per a tots aquests dies on les gotes ens acompanyen, tot, amb la col·laboració i ajuda de la Xènia, l’equip del Càtering el Taller i jo mateixa, aconseguint  que els convidats gaudissin d’un piscolabis sota cobert còmodament observant les gotes mesclades de bonics raigs de sol de l’exterior i on el càtering El Taller va inaugurar per primera vegada els nous estands presentats les passades jornades portes obertes de Cal Puntes l’octubre de 2014, aportant una imatge excel·lent adequada al sabor i presentació de les seves tapes.


                  Un cop arribat el moment d’entrar a la sala es podia observar un sitting preparat per la Xènia i una servidora al gust dels nuvis format per un carro i una porta antiga i vintage aportats per ells facilitat l’accés i col·locació als assistents. Quan els convidats arribaven a la seva ubicació, quedaven commocionats pels nombrosos detalls que eren presents a la taula,  etiquetes amb el seu nom personalitzat per a cada un, centres de taules preparats per a ells i destacar per sobre de tot el recordatori format d’un pot de vidre de confitura omplert de deliciosos “conguitos” decorat amb les pròpies mans dels protagonistes, els nuvis.   


                  Després d’un primer i segon plat, brindis, dedicatòries, sonors “visca els nuvis”, músiques posades pel magnífic Dj El Pajarita Sound ( Alex Leon), va ésser presentada l’entrada del pastís, seguit de les desitjades entregues on com no, i en la mateixa línia que tota la celebració, van esdevenir totalment emotives i especials. Finalment i aquesta vegada destacant els amics de la parella demostrant un sentiment recíproc cap als nuvis, aquests es varen entendrir amb una meravellosa projecció composada per fotografies que fins i tot els protagonistes es van veure obligats a reconèixer la seva sorpresa per l’habilitat dels productors per aconseguir imatges inèdites que van entrar al seu cor.

 

                  Una vegada passats tots aquets moments emotius, arribava l’hora de la festa i la disbauxa, i qui millor l’inqüestionable DJ La Pajarita Sound amb el seu repertori de “hits”, mescles i cançons escollides per als nuvis encertant el millor moment per a que sonessin, cal no obviar el perfecte complement que una vegada més, va oferir l’equip de Gintonic.cat amb els seus punters còctels i gintònics. Per a rematar la festa, l’espectacular Candy Bar del Taller que la Xènia i jo mateixa varem preparar entre dolços, “xuxes” , salats, espelmes, banderoles... aconseguint deixar bocabadats als assistents i permetent-los matar el cuquet que els podia quedar a la seva panxa després del desgast festiu ocasionat pels balls, salts... dels final de festa.

 

                  Just abans d’acomiadar-me, tinc el plaer d’informar d’un espai que ens va acompanyar durant tota la celebració a Cal Puntes, es tracta del llibre de firmes, decorat pàgina per pàgina amb el treball de valor incalculable  i destresa dels nuvis on tots i cada un dels convidats hi podien deixar el seu escrit. El que fins aquí sembla quelcom normal, no acaba en aquest punt, doncs la sorpresa pels convidats i el detallàs per part dels nuvis eren les fotografies de tots i cada un dels assistents que obtenien a canvi del seu escrit, imatges d’aquelles que cal buscar en carpetes oblidades dels ordenadors, antigues i sobretot molt valorades per a la persona que la recull. Sincerament i personalment a mi en va encantar la forma i el que podia significar per a cadascú.

 

                  Ara si, i ja per acabar després de recordar aquest dia,  tot i ésser incapaç de descriure tots els moments i detalls de la celebració puc donar fe, afirmar i agrair al Marc i la Maria que aconseguissin transformar aquelles gotes d’aigües caigudes dels núvols de bon matí, en unes gotes plenes de color de les quals en se’n desprenien il·lusions i emocions que vam sentir profundament tant els convidats, com jo mateixa com tots els col·laboradors.        

 

 Gràcies parella

Bon cap de setmana, parelles J

Laura i Xenia  (love is in the air)

 

Vestit núvia: Aire barcelona

Vestit nuvi: Xaviot Sabadell

Càtering: el taller

Fotògraf i vídeo: Lluís Barniol

Dj i música: La pajarita Sound

Florista: Bonsai, Manresa

Monitors: Festaactivitat, manresa


 

Gotes d’amor i il·lusió, un casament entre núvols i pluja
Gotes d’amor i il·lusió, un casament entre núvols i pluja
Gotes d’amor i il·lusió, un casament entre núvols i pluja
Gotes d’amor i il·lusió, un casament entre núvols i pluja
Gotes d’amor i il·lusió, un casament entre núvols i pluja
Gotes d’amor i il·lusió, un casament entre núvols i pluja
Gotes d’amor i il·lusió, un casament entre núvols i pluja
Gotes d’amor i il·lusió, un casament entre núvols i pluja
Gotes d’amor i il·lusió, un casament entre núvols i pluja
Gotes d’amor i il·lusió, un casament entre núvols i pluja
Gotes d’amor i il·lusió, un casament entre núvols i pluja
Maria (16 d'Abril de 2015)

No podia ser més perfecte!! Moltes gràcies per les vostres paraules!!

Deixi el seu comentari
El seu email no serà publicat ni divulgat.    * És necessari omplir tots els camps.