12 de Novembre de 2014

Aleix i Maria
6 de Setembre de 2014

 

Bon dia,

Avui tenim al nostre blog la parella formada per la Maria i l'Aleix, que es varen casar a Cal Puntes el 6 de setembre. Ells varen triar fer el casament sencer a la nostra finca, des de la cerimònia fins a la festa final. Per ells el dia B, havia ser der important per tothom, tots havien de ser-ne protagonistes, no tan sols ells com a nuvis.

El casament va transcòrrer en el seu conjunt en una temàtica musical: entregant flyers com en un concert, fent que les taules es distribuissin amb grups de música on, una sèrie de discs de vinils distribuien a la gent a les taules, durant l'àpat  es va muntar un concurs d'animació on, per grups de taules, al sonar una cançó, havien d'animar i interactuar de la manera que ells creguessin oportuna amb tothom per al final, al grup guanyador endur-se un premi. 

Això i molts detalls més varen fer el seu casament un record entrenyable per tots els assistents.

I per acabar us deixem amb unes paraules dels nuvis:

     "Sabem que és el que sempre es diu, però en el nostre cas, podem assegurar que va ser el día més important i més feliç de la nostra vida, ens vam sentir molt ben acollits per tothom qui estava compartint aquest dia amb nosaltres i realment és el que tots els convidats ens deien: -si algún dia em caso vull que la meva boda sigui així.... -M'hagués agradat fer una boda com la vostra!.... etc. Tot va ser molt emotiu però fora dels standards, fent-la molt personal i divertida."

Fotos: www.parentesisgrup.com - Luis Barniol
Aleix i Maria
Aleix i Maria
Aleix i Maria
Aleix i Maria
Aleix i Maria
Aleix i Maria
Aleix i Maria
Aleix i Maria
Aleix i Maria
Aleix i Maria
Aleix i Maria
Aleix i Maria
Deixi el seu comentari
El seu email no serà publicat ni divulgat.    * És necessari omplir tots els camps.