11 de Febrer de 2014

Pep Poblet
Gran artista i millor persona

 

Bon dia!

Avui tenim el plaer de portar-vos una petita entrevista amb el Pep Poblet, disfruteu llegint-la tant com nosaltres ho hem fet fent-la.

- Quants anys fa que toques el saxo?

Vaig començar estudiant el clarinet i després ja vaig passar al saxo, i d'això ja fa 34 anys, des de 1980

- Assajes molt o ja et surten les peces sense pensar-hi?

La pràctica d'aquests tipus d'instrument és una mica com un esportista, has d'estar sempre en forma, no et pots descuidar (deixar dies sence tocar...) però a l'hora de treure una cançó tens més facilitats el fet d'haver tocat estils molt diversos, participar en projectes, discs, gires, orquestres, grups....això et fa molt versàtil a l'hora de treure una cançó.

- Disfrutes fent la teva feina?

MOLT, i després de tants anys em sorprenc que ho segueixi disfrutant molt, sempre havia tingut l'imatge de músics grans aburrits de fer aquesta feina, potser la meva sort ha sigut tenir un ventall molt gran de projectes i no està tancat en un estil o grup solsament.

- Què t'apasiona més del món de la música?

Bàsicament que és un llenguatge universal, un privilegi viure del que podria ser el hobby, i transmetre emocions a la gent a través del que tu fas.

- Compensen les temporades apartat de la família quan estàs de gira?

És la part mes dura i negativa de la feina, he passat temporades molt complicades en el fet del viatges i gires i estar lluny de la familia, es difícil compaginar.

- Si tornessis a néixer, et tornaries a dedicar a la música?

Sens dubte. En to de broma quan algú et diu "tu rai, jo quan torni a néixer vull ser en Pep Poblet" i els dic que no és possible, ja em tinc demanat repetir!!

- Alguna anècdota divertida a explicar als nostres seguidors?

Amb tants anys n'hi han moltes, caigudes de l'escenari, el viscut en gires al costat d'artistes o treballant a televisió, infinitat!

- Alguna parella t'ha demanat una cançó especial que hagis hagut d'adaptar al saxo expressament per ells?

És una proposta que sempre faig als nuvis, que proposin, i et portes moltes sorpreses, per un casament d'aquest any m'han demanat One Direction i la meva sorpresa ha estat que queda molt bé amb saxo, no m'ho podia imaginar !! jeje

- Com vius els casaments?

Molt content, m'agrada compartir-ho des del primer dia (reunió) fins quan et despedeixes un cop feta la feina, treballant tant a prop de la gent en un dia tant especial et fa sentir molt més proper a la gent.

- Quina cançó t'ha provocat mal de cap de tan tocar-la?

Quan tocava a l'orquestra Maravella odiava La Macarena....

- Quan vas començar a treballar fent casaments? va ser casualitat? 

Una mica de rebot, d'una proposta d'en Nandu Jubany la cosa em va agradar i així em faig anar introduint en el sector.

- Cançó que et fa posar la pell de gallina mestres la toques?

Moltes, en un moment donat totes ho poden fer, és amb la intensitat que la toques i transmets, però en les cerimònies i pel que reps de la gent n'hi han algunes que ho són més que d'altres "Paraules d'amor" per exemple.

- Un escenari somiat seria.....

 

De somiats he tingut la sort de trepitjar-ne molts que eren somnis, per exemple ho era el palau de la Música, he tingut la sort de fer-lo vàries vegades però em falta fer-lo amb concert del meu projecte propi.

 

I fins aquí amics, avui podeu conèixer una mica millor aquest gran músic que és en Pep. Moltes gràcies per dedicar-nos part del teu temps.

http://www.peppoblet.com
Pep Poblet
Pep Poblet
Pep Poblet
Pep Poblet
Deixi el seu comentari
El seu email no serà publicat ni divulgat.    * És necessari omplir tots els camps.