20 d'Octubre de 2014

Ivan i Cristina
23 d'Agost de 2014

Hola!!
Eii que estem a finals d'Octubre encara que no ho sembli amb aquesta calor, nosaltres seguim treballant moltíssim, aquest cap de setmana passat hem estat a la Fira de Nuvis de Sabadell i el proper diumenge tenim les Portes Obertes, esperem que us agradi tot el que estem preparant per les parelles que hi assitiu.
Anem ara pels protagonistes d'avui: l'Ivan i la Cristina, una parella que va haver de començar una relació a distància, viatges de trens de Manresa a Badalona eren la cosa més habitual del mon, fins que la vida va fer que la Cristina trobés una bona feina a la ciutat de l'Ivan, coses del destí.
La Cristina és una noia ordenada i perfeccionista i l'Ivan sincer i un pèl bohemi, entre els dos s'ha creat una simbiosi que ha fet que avui us estiguem parlant del seu casament.  La il·l...

Ivan i Cristina
13 d'Octubre de 2014

Enric i Mireia
19 de Juliol de 2014

Bona tarda :)
Avui us portem un post d'una parella que ha gaudit i ha viscut tot el procés del casament d'una forma molt intensa, són l'Enric i la Mireia. Els dos són mestres, l'Enric és natural de Celrà (Girona) i la Mireia de Castellar de N'hug, es van conèixer treballant a l'escola de Llívia, el poble que a més a més de fer que es coneixessin va ser el lloc escollit per l'Enric per demanar-li matrimoni a la Mireia.
De seguida que es van prometre tenien clar com volien el seu casament, cada detall i cada racó havia de dur la seva empremta. Han estat un any i 4 mesos preparant la decoració de l'església, de Cal Puntes, els detalls dels convidats (una melmelada de mores feta per ells, una bosseta de farigola, un cactus, un sabó i una placa de cava amb la seva foto), els centres de tau...

Enric i Mireia
06 d'Octubre de 2014

Adrià i Cristina
26 de Juliol de 2014

Bon dia a tothom,
Per no perdre bons costums, us anem portant històries de les nostres parelles. Avui és el torn de l'Adrià -- 30 anys(fill de Bagà) mecànic i gran aficionat a tot el que porti motor i cremi benzina i la Cris -- 23anys (filla de la Valldan - Berga) una apassionada del motor, un tàndem perfecte per disfrutar i compartir caps de setmana increibles.
D'aquesta afició podríem dir que va sorgir la seva relació i el seu amor va sobre rodes! 
Tenen un Simca i pertanyen al club de les Vespas del Berguedà amb la seva Vespa, competeixen com equip en el trial 4x4 amb el seu Suzuki samurai,etc. Podeu veure que tot el que sigui un mitjà de locomoció els torna bojos.
 
I veient el panorama la major part del casament va tenir a veure amb el motor, l'invitaci&oa...

Adrià i Cristina
26 de Setembre de 2014

Marta i Javi
12 de Juliol de 2014

Bon dia i bon divendres,
Tornem a estar per aquí amb una parella de les de tota la vida, d'aquelles que costen, que necessiten aliats (Chelo i Quim) però que al final funcionen i inicien la seva aventura. 
Van tenir un casament ple de detalls que va demostrar com són ells com a persones, no varen seguir protocols i tot va anar fluint segons el moment; rodejats de familia i d'amics, aquells que els estimen.
Com és molt habitual tenim les fotos d'Inuvis, tan boniques com sempre.
Esperem rebre moltes peticions per les nostres portes obertes, esteu tots convidats!!!
 
 ...

Marta i Javi
25 de Juny de 2014

Míriam i Pere
7 de Juny de 2014

Hola!
Que tal ha anat aquesta revetlla de Sant Joan?
Ja tenim aquí l'entrada de la Míriam i el Pere, dos nois que es van conèixer ara fa gairebé 8 anys una nit d'estiu i que la seva connexió va ser tan "màgica" que des d'aquell moment no s'han pogut tornar a separar. Han sigut prudents i cautelosos durant la seva relació fins arribar al dia del seu casament. Per la Míriam casar-se de blanc amb un vestit de princeseta fent una bona celebració juntament amb les famílies i amics sempre ha estat un dels somnis de la seva vida. El Pere sabia molt bé com és de romàntica en aquest sentit i durant una escapadeta a París el passat octubre de 2012 i quan eren a dalt de tot de la Torre Eiffel amb la ciutat il·luminada al seus peus es va treure de la butxaca un anell preciós ...