07 de Febrer de 2014

Que s'acosta St.Valentí

Què tal?
Avui farem una entrada curteta, que anem una mica colapsats de feina. Però no podíem deixar passar que s'acosta el Dia dels Enamorats. Tant hi fa si sou més de St.Valentí o de St.Jordi, el més important és trobar qualsevol cosa excusa per cel·lebrar que som vius i que tenim la sort de tenir una persona fantàstica al nostre costat. I qui sap, potser és el dia de fer aquella pregunta tan especial i iniciar un nou camí com a parella.
Vaaaaa que encara teniu una setmana per donar unes quantes voltes en un regal ben original i sobretot especial.
Fins la propera amics.
Salut!!...

30 de Gener de 2014

Joies

Bon dia,
Com bé veieu en el titol del post, avui parlarem d'un important complement per les núvies i els nuvis, les joies. 
Podeu optar per una joia discreta, antiga, un record de família, l'anell de compromís, el regal d'uns bons amics... com tot en aquest món, és una qüestió absolutament personal de cada parella. Bé sabeu, que hi ha nois que no soporten els anells, i opten per fer-se una pulsera o seguir portant el rellotge de compromís sense més. 
Més que res, les joies que lluireu el dia del casament no han d'eclipsar ni el vestit ni a la núvia, per descomptat. Són un punt de suport a la bellesa, mai han de ser un element que destaqui més del necessari.
 
Bé doncs, fins la propera setmana amics i amigues.
Salut!...

20 de Gener de 2014

Coses que ens agraden

Bona tarda,
Com que estem en època de preparatius i ens encanta buscar noves alternatives a les ja conegudes i habituals del món bodil, us recomenem que busqueu i navegueu per internet per trobar la immensitat de proveïdors amb grans idees i amb moltes ganes de treballar. Tota part negativa en té una de positiva, i el moment econòmic que estem vivint fa que moltes persones desenvolupin qualitats i feines realment molt creatives. 
Us avancem que casi no ens n'adonarem i començarem temporada 2014! 
Salut familia!...

10 de Gener de 2014

Sabates
Una peça important que t'acompanya tot el dia

Bon dia,
Com van aquests freds i els costipats corresponents? Avui us deixem unes quantes alternatives respecte al calçat de la núvia. Penseu que és una peça extremadament important, perquè els peus han d'estar el màxim de còmodes per poder aguantar tota la cel·lebració i poder-ne disfrutar al màxim.
Salut!!...

30 de Desembre de 2013

Resum any 2013

Bona tarda seguidors,
Després de les festes de Nadal i sopars d'amics varis ( que en el fons són els millors i els més esperats). Tanquem el 2013, un any que ens ha portat moltíssimes coses positives, on ens hem afinançat com a professionals del món dels casaments, on hem conegut col·laboradors nous i hem treballat colze a colze amb els de sempre. Oberts a parlar i conèixer opcions noves i divertides per fer dels casaments a casa nostra una cosa única, perquè no hi ha res millor que després de 15 hores de treball, de reunions, trucades, mails i missatges que uns nuvis acabin el seu dia amb aquell somriure que els ilumina la cara i et diguin GRÀCIES. 
Gràcies a tots els que heu passat aquest 2013 per Cal Puntes.
Aprofitem per llançar una pregunta a tots els seguidors...