24 de Març de 2014

Les barres lliures
Gintonic.cat

Bon dia amics,
Com podeu veure, últimament les nostres entrades van dedicades a donar-vos idees sobre temes que formen part del casament. Avui us parlarem del tema de la barra lliure; el moment potser més esperat pels més joves convidats i on es demostra la felicitat acumulada de tot el dia. 
Cada dia és més latent la tendència a apreciar la beguda d'una forma més sibarita que antigament, ja durant el menjar la gent aprecia si està bebent un bon vi negre o el vi blanc és afruitat o sec. Així doncs, no és d'extranyar que a l'hora del ball hi esperin una bona ginebra junt amb la tònica adequada per disfrutar amb un excel·lent gintònic, fet de la mà d'un bon barman. A Cal Puntes tenim el luxe de poder comptar amb l'equip de Gintònic.cat on us podem oferir el mil...

Les barres lliures
11 de Febrer de 2014

Pep Poblet
Gran artista i millor persona

 
Bon dia!
Avui tenim el plaer de portar-vos una petita entrevista amb el Pep Poblet, disfruteu llegint-la tant com nosaltres ho hem fet fent-la.
- Quants anys fa que toques el saxo?
Vaig començar estudiant el clarinet i després ja vaig passar al saxo, i d'això ja fa 34 anys, des de 1980
- Assajes molt o ja et surten les peces sense pensar-hi?
La pràctica d'aquests tipus d'instrument és una mica com un esportista, has d'estar sempre en forma, no et pots descuidar (deixar dies sence tocar...) però a l'hora de treure una cançó tens més facilitats el fet d'haver tocat estils molt diversos, participar en projectes, discs, gires, orquestres, grups....això et fa molt versàtil a l'hora de treure una cançó.
- Disfrutes fent la teva feina?
MO...