05 de Novembre de 2014

Portes Obertes 2014
26 d'Octubre de 2014

Una setmana més fidels a la nostra cita, avui tenim un recull d'imatges del que varen ser les nostres Portes Obertes d'aquest any. Agrair a tots els proveïdors que ens varen acompanyar i van donar un gran servei i informació a totes les parelles que van passar per la finca, esperem veure'ns tots plegats durant la gran temporada que es presenta pel 2015 i fins i tot 2016!
Salut família!...

Fotos: www.inuvis.com
19 de Juny de 2014

Centres de Taula
Aprofitar elements naturals com la Fruita

Bon dia,
Avui us portem una idea refrescant i que trobem divertida per decorar les taules o fins i tot altres espais. La fruita ens pot donar joc i opcions si la sabem treballar i trobar-li el punt just pel lloc adient.
Us deixem unes quantes fotos del que hem trobat navegant per la red, que sempre ens aporta idees originals.
Salut!...

Centres de Taula
11 de Març de 2014

Decoració
Woowlow

Hola,
Anem per una setmana més i ensumant ja els casaments que s'acosten, nosaltres anem treballant i avui us portem una petita novetat que alguns dels nostres nuvis han escollit pel seu gran dia. Es tracta del treball dels nostres amics de Woowlow, que es dediquen a serigrafiar qualsevol disseny sobre peces de fusta, peces que el dia del casament són úniques i especials i que un cop aquell dia acaba es converteixen en decoració per les seves cases i són un record constant de la inmensa felicitat viscuda.
Fa poquet que han iniciat el seu camí, de moment podeu trobar dues versions de seating plan, fletxes per senyalitzar el camí cap a la finca i un gran totem per senyalitzar els espais. Tot i així, si teniu una idea que no sabeu com dur a terme i us faria il·lusió convertir-la en realitat, no dubteu a parl...

Decoració
05 de Març de 2014

Vestits de núvia i de convidada
Temperley London

Bona tarda,
Avui és un d'aquells díes que et ve de gust buscar i llegir i remanar revistes i webs diverses, i de cop i volta trobes una marca anomenada "Temperley London" i et quedes enamorat dels vestits, dels complements i d'absolutament fins l'últim detall de les seves coleccions i del que la marca transmet al client final.
Us deixo una mostra de vestits de núvia i de possibles vestits de convidades. Esperem que us agradin.
Salut família, fins la setmana que ve....

Vestits de núvia i de convidada
27 de Febrer de 2014

Pots de iogurt
Decoració low cost

Bon dia!!!
Avui us aportarem una petita idea que està a l'abast de tothom, només cal que us agradi menjar iogurts a vosaltres i a mitja família, més que res per anar més depressa per arribar al número de gots que teniu pensats per decorar el vostre casament.
És una idea senzilla i que podeu moldejar segons els vostres gustos, però pot quedar molt bonica si hi dediqueu temps i molt d'amor a l'hora de preparar-los.
Fins la setmana que ve amics!!...