19 de Febrer de 2014

Idees divertides
Videoclip

 
Bon día família!!
Avui us portem una cosa diferent, que pot fer que tingueu un record especial del vostre casament. Es tracta bàsicament d'escollir una cançó que us agradi i gravar-la en forma de videoclip, on vosaltres mateixos en sou els protagonistes i la canteu. La projecció és pot fer a l'hora de l'entrada a la sala, per fer una sorpresa o per quan a vosaltres us vingui de gust que la gent ho vegi.
En Javier Videla, l'autor del vídeo que us plantejem avui, ha tingut l'amabilitat de facilitar-nos una mostra d'una de les seves parelles perquè en pogueu veure el resultat. El Javier és un fotograf alegre i divertit que dóna molt de joc a les joves parelles que s'animin a fer el seu videoclip. Aquí us deixem l'enllaç a la seva web:  http://jvidela.carbonmade.com/ &n...

05 de Novembre de 2013

Post Boda Neus i Gerard
En un lloc de somni

Bon dia familia,
Avui us portem unes fotos d'un post boda fantàstic, que van tenir la sort de realitzar la Neus i el Gerard juntament amb el seu fotògraf: Parèntesis 
A veure si sabeu quina va ser la destinació per fer aquestes fotos tan especials.............SARDENYA!!!
Disfruteu d'aquest magnífic reportatge i per les nostres futures parelles, aneu agafant idees per preparar el vostre post boda.
I aquest dissabte tanquem temporada 2013, agrair des d'aquí a totes les parelles que han passat per Cal Puntes, que s'han il·lusionat i que han patit els nervis normals d'un casament, però que sobretot ens han mostrat el seu agraiment per la nostra feina. 
Moltes gràcies per escollir Cal Puntes!
 
Fins la propera amics!...

Post Boda Neus i Gerard