16 d'Abril de 2015

Gotes d’amor i il·lusió, un casament entre núvols i pluja
Maria & Marc, Dissabte 21 de Març del 2015

 
Bon dia enamorats/des!!
  Són les 8 del matí sona el despertador  i aixequem les persianes,  ens trobem  un cel ennuvolat acompanyat d’aigua en forma de pluja que ens aboca a un despertar un xic inquietant,  tot i això, les ganes d’aquesta parella, unides a les nostres per inaugurar la nova temporada de casaments a Cal Puntes,ens  transforma aquest despertar inquietant en una onada de diferents i voluminoses forces d’energia positiva per a  preparar i gaudir de la celebració.

                  El Marc i la Maria es vesteixen des de casa després de tot un any fent preparatius d’aquest gran dia en la distància, doncs tots i cada un dels detalls d’aquesta data ...

Gotes d’amor i  il·lusió, un casament entre núvols i pluja
24 de Maig de 2013

Eiii que també fem altres coses que no són casaments...
Comunions

 
Hola papes i mames!

Avui el nostre post va dedicat a les mininúvies i els mininuvis, és a dir, a les COMUNIONS. Els nostres petits també tenen el seu dia de festa i a Cal Puntes també tenim un espai per ells. 
Us explicarem en concret la comunió de la Mireia, que la vem cel·lebrar el dia 12 de Maig. Els seus pares li varen mantenir en secret fins el dia clau on es faria la festa, van buscar un lloc on hi haguessin cavalls, un bon espai per córrer i jugar i sobretot amb piscina, per poder-se banyar. Així doncs, no hi havia dubte, casa nostra era perfecta.

El dinar estava tot pensat fins a l'últim detall, els centres de les taules estaven fets amb XUXES, aquests sí que s'aprofiten i agraden a tothom.

Els nens van poder gaudir del monito...