26 de Setembre de 2013

Marta i Josep
31 d'Agost de 2013

Bona tarda a tothom!
Com és de costum i ja ho sabeu, toca entrada de la setmana. Avui tenim la Marta i Josep, una noia de Berga i el Josep, un xicot de Manresa, que es van casar el dissabte 31 d'agost a les 18.30 a Cal Puntes durant una tarda fantàstica, amb una cerimònia civil celebrada pel nostre amic Jordi. 
A les cerimònies són molt importants les persones que esculls perquè hi parlin i et dediquin unes paraules, en aquest cas la Nuri ( amiga comuna que va provocar que la nostra parella es conegués el 11 de setembre de fa 3 anys a la seva boda ) i  la Mireia ( cosina de la Marta) van fer un tàndem perfecte entre l'emoció i la diversió.
Després com és normal, vem tenir aperitiu, sopar, concurs pels nostres nuvis, regals, projeccions, rialles i plors i per acabar un video-...

19 de Setembre de 2013

Maria Alba i Eduard
10 d'Agost de 2013

Bon dia a tots!
Anem per la nostra entrada nº24, si si, sembla que fos ahir que iniciàvem aquesta etapa nova amb certa por i incertesa per com sortiria tot plegat i de veritat que estem molt contents de l'acollida que ha tingut el nostre blog entre les parelles que aquest 2013 han passat i passaran per casa nostra.
Avui tenim l'enllaç de l'Eduard i la Mª Alba, un 10 d'agost, una parella que ha fet i ha mirat cada detall en primera persona i ho han viscut al màxim. Van arribar a Cal Puntes amb un escarbat vermell, triar un bon cotxe per sorpendre els convidats sempre és un bon punt a favor, aquelles coses que recordes al cap del temps, i per entrar a l'aperitiu la gent els esperava amb globus que es varen anar deixant a mesura que ells anaven fent el passadís, omplint-ne el cel.
Es va disfrutar de l'aperitiu i del fant&agra...

12 de Setembre de 2013

Dídac i Mercé
3 d'Agost de 2013

 
 
Hola a tots!!!!!!!!!
Després del dia festiu i de tenir ja els menuts de casa col·locats de nou al cole, anem per l'entrada de la setmana.
Ens situem a 3 d'Agost, un dia radiant, el Dídac i la Mercé van passar per la vicaria, escollint casar-se a l'església de Viver i Serrateix, així que nosaltres teníem una mica més de temps per preparar-ho tot. Durant l'aperitiu i d'amagat de la nostra parella els convidats van anar fent un llibre amb fotos polaroid que més tard seria un regal que els hi va donar el seu nebot, una mica més i ens enganxen però ens sembla que venien tan nerviosos que no se'n varen pas adonar.
Un cop acabat el sopar i entregats tots els corresponents regals ens quedava una última sorpresa pels nuvis; els hi varen envenar els ulls i un cop ell...

05 de Setembre de 2013

Jordi i Glòria
27 de Juliol de 2013

Bon dia!!
Vaaa que ja arribat el setembre, si nois, se'ns ha acabat l'estiu, però nosaltres encara tenim casaments del Juliol per explicar, imagineu-vos si donen de sí les nostres parelles.
El Jordi i la Glòria ens han explicat una mica la seva història com a parella, perquè ens encanta que compartiu aquestes cosetes amb nosaltres i així poder-les recordar sempre amb el nostre blog. Ells es coneixen des de que tenien 12 anyets, van ser els típics noviets de quan ets preadolescent i la cosa no va funcionar... Al cap dels anys es van trobar de Festa Major, no sabem ben bé que té aquesta tradició tan catalana que no és la primera parella que se'ns fa després d'alguna nit d'estiu.  I aquí van rempendre la seva relació fins arribar a fer el pas de casar-se! Quines coses que t&e...