29 d'Octubre de 2013

Portes Obertes 2013
Un dia per recordar

Hola Familia!
Com no podia ser menys, us havíem de fer una entrada de la Jornada de Portes Obertes que vem fer el passat diumenge. 
Des d'aquí agrair a les més de 60 parelles que veu passar per casa nostra, que veu compartir i disfrutar de tots els col·laboradors que molt amablement van venir a passar el diumenge amb tots nosaltres. Esperem haver complert amb les vostres expectatives.
Cal Puntes es va omplir de detalls i de coses boniques perquè els nostres futurs nuvis es fessin una idea de com podria ser el seu gran dia, vestits de nuvi/a, flors, música, fotografia, monitors de nens, joieria, perruqueria, càtering, etc... Moltíssimes gràcies a tots. 
Ens tornem a veure l'any que ve amics. 
Us deixem amb unes fotos fantàstiques d'Inuvis perquè pogueu veure la m&...

21 d'Octubre de 2013

Tímea i Jose
21 de Setembre de 2013

Bon dilluns a tothom,
Poder us estranya una entrada al blog sent dilluns, però és una història tan maca, que necessita una bona estona de dedicació i treball per explicar-la tan bé com poguem. Potser si que ens desviem d'explicar com van ser els detalls del casament, que si el menjar, que si la decoració, etc... que s'ha de dir que van ser genials, però és que amb aquesta parella es podria fer una novel·la d'amor.
La Tímea és una noia húngara, que treballava de recepcionista en un hotel, on el Jose s'hospedava per feina quan havia de viatjar a Hongria. El seu inici va ser una mica d'estira i arronsa, perquè tots dos se sentien inmensament atrets un per l'altre, però hi havia tot el handicap de ser de paisos diferents, de no saber si la distància els acabaria separant, si...

16 d'Octubre de 2013

Vero i Héctor
7 de setembre de 2013

Bon dia de tardor!
Ja tenim el post de la setmana en marxa i avui us explicarem el casament de la Vero i l'Héctor. Aquesta parella són d'aquelles que porten mitja vida junts, que han conviscut i que es coneixen fins a nivells insospitats, perquè es nota en la manera com es miren i ho podeu veure a les fotos. La Vero ens explica que ella ja no s'esperaba el moment de petició per casar-se, sobretot perquè l'Héctor no ho volia, però el dia del seu 10è. aniversari de parella, ell li va demanar.  Oohh... i se'ls va girar tota la feina que comporta CASAR-SE. 
Ells tenien molt clar el tipus d'espai que volien, un lloc on poder passar tot el cap de setmana, el dia abans, el gran dia i el dia després, i fer així els ja coneguts WEEKEND WEDDING, i no hi ha lloc millor que casa nostra. 
Els pad...

09 d'Octubre de 2013

Miquel i Alba
14 de setembre de 2013

Hola a tots!
Tornem a engegar el blog amb una de les nostres parelles, avui tenim a l'Alba i al Miquel, que es varen casar a Cal Puntes el 14 de setembre de 2013. Les nostres núvies últimament estan sent molt generoses i tenim unes històries d'amor tan boniques! Ja ho anireu veient les properes setmanes.
La història de l'Alba i el Miquel va començar al 2008 mentres ella estava fent el seu Erasmus a Praga, normalment sempre hi ha aquells amics que els fa gràcia venir-te a veure quan estàs estudiant fòra i el Miquel es va afegir a aquell viatge, malgrat no coneixia de res a l'Alba i sort que ho va fer!! Es van conèixer i en van tenir prou amb 3 díes d'estar junts per poder dir que s'havien enamorat.
L'Alba es va quedar a Praga unes quantes setmanes més i el Miquel va tornar a Manresa, per&ogra...

03 d'Octubre de 2013

Abans del casament hi ha altres coses a fer
Maneres de demanar que es casin amb tu

Bon dia nois,
Avui canviarem una mica el xip i parlarem d'un altre tema que no són les nostres parelles, ens ve de gust dedicar una entrada a les diverses i infinitats formes de demanar a la persona a la que estimes que vols passar la resta dels teus díes al seu costat. 
Per sistema és una cosa que toca fer als nois, sí és cert, a les dones els encanta aquell moment de petició i si pot ser de genolls a terra millor que millor. Tot i així, aquest pas també el pot fer la noia, per què no??? 
El millor de tot és pensar i plantejar un moment especial, no cal que ho sigui per la resta del món, tan sols ho ha de ser per vosaltres. Tampoc cal que ho feu sols, els amics són bons aliats i complices si fos necessari. 
Anem per uns quants exemples que us poden servir d'ajud...