27 de Novembre de 2014

Saray i Sergi
25 de Juliol de 2014

Els casaments ens agraden perquè són la nostra feina, la nostra passió i al que ens dediquem en còs i ànima perquè cada parella que decideix escollir Cal Puntes tingui un enllaç diferent, especial i que amb els anys es segueixi recordant amb aquell sentiment i emoció que fins i tot et pot fer caure una llàgrima.
Avui us portem una parella de Juliol, la Saray i el Sergi, dos nois joves amb moltíssima il·lusió i que varen viure la festa rodejats de molts amics i de família. Van escollir casar-se per l'esglèsia i fer el sopar a Cal Puntes, optant pel Taller Càtering i més tard per la festa a Gintònic.cat i LaPajaritaSound.
Què millor que les seves fotos perquè pogueu veure detalls i agafar idees que sempre van bé.
Salut i feina segu...

Fotos: http://www.inuvis.com
19 de Novembre de 2014

Xavi i Nuri
20 de Setembre de 2014

Aquesta setmana continuem amb un casament del mes de Setembre, el que varen cel·lebrar el Xavi i la Nuri juntament amb el seu fill, que també en va ser un gran protagonista ja que es va fer el seu bateig civil.
En aquest cas la núvia va portar dos vestits, un per la cerimònia i el banquet i un altre de més còmode per l'hora del ball, fet per ella mateixa. Va ser un d'aquells casaments tant DIY, perquè els nuvis es van implicar moltíssim en tot. 
Aquí teniu una mostra de les fotos que ens ha enviat en Lluís Barniol, que va ser el fotògraf escollit en el seu cas.
Fins la propera familia!
Salut!!!...

Xavi i Nuri
12 de Novembre de 2014

Aleix i Maria
6 de Setembre de 2014

 
Bon dia,
Avui tenim al nostre blog la parella formada per la Maria i l'Aleix, que es varen casar a Cal Puntes el 6 de setembre. Ells varen triar fer el casament sencer a la nostra finca, des de la cerimònia fins a la festa final. Per ells el dia B, havia ser der important per tothom, tots havien de ser-ne protagonistes, no tan sols ells com a nuvis.
El casament va transcòrrer en el seu conjunt en una temàtica musical: entregant flyers com en un concert, fent que les taules es distribuissin amb grups de música on, una sèrie de discs de vinils distribuien a la gent a les taules, durant l'àpat  es va muntar un concurs d'animació on, per grups de taules, al sonar una cançó, havien d'animar i interactuar de la manera que ells creguessin oportuna amb tothom per al final, al grup guanyador endur-se u...

Fotos: www.parentesisgrup.com - Luis Barniol
05 de Novembre de 2014

Portes Obertes 2014
26 d'Octubre de 2014

Una setmana més fidels a la nostra cita, avui tenim un recull d'imatges del que varen ser les nostres Portes Obertes d'aquest any. Agrair a tots els proveïdors que ens varen acompanyar i van donar un gran servei i informació a totes les parelles que van passar per la finca, esperem veure'ns tots plegats durant la gran temporada que es presenta pel 2015 i fins i tot 2016!
Salut família!...

Fotos: www.inuvis.com