27 de Novembre de 2013

Planificar un casament
Coses importants en les que pensar

Bon dia!!
Per encarar aquest dia de ple hivern ens ha vingut de gust plantejar-nos un post on comentar una mica el que significa planificar un casament. Sense tenir cap intenció de ser wedding planners, però si amb uns quants casaments a les espatlles us farem unes quantes indicaciones pels que tot just comenceu a iniciar el camí de la preparació del vostre casament.
Per començar és recomenable tenir a mà una agenda ( els que veu assistir a les Portes Obertes en teniu una de ben xula) on anar anotant tot el que ja heu fet, el que us queda pendent, etc... que quedi tot per escrit en un lloc determinat us ajudarà a saber per on aneu. I a partir d'aquí ja podem fer la llista:
* Triar el dia, cosa molt important sobretot si la data té un significat especial per la parella.
* Casament civil o rel...

20 de Novembre de 2013

Anna i Jordi
12 d'octubre de 2013

Bona tarda a tothom!
Bé, com tots sabeu ja hem tancat temporada 2013, com molt bé va anunciar la Laura a la nostra pàgina de Facebook, estem molt agraits a totes les parelles d'aquest any. 
Avui us parlarem d'una aquestes parelles, el Jordi i l'Anna, una parella molt lligada al món del vi i a tot el que l'envolta. Fet que va estar molt present durant tot el casament i des de l'inici  de la seva relació, ja que ells es van conèixer en una cata de vins. 
Ells volien es volien casar un entorn natural, amb una cerimònia de tarda en una masia, per fugir de qualsevol cosa que fos tradicional i amb poqueta gent. Tot i que van acabar sent unes 100 persones, això no té altre sentit, sinó que quan et poses a pensar amb la gent a qui vols convidar i que sigui partícep d'aquest dia tan bo...

13 de Novembre de 2013

Ramon i Laura
28 de Setembre de 2013

Bon dia seguidors;

Avui tenim la història de la Laura i el Ramon, dos nois de 25 anys que es varen conèixer a la universitat, on els va sorgir l'espurna pràcticament a primera vista, perquè això es nota, no digueu que no. Quan comparteixes aficions, maneres de veure les coses i trobes la mitja taronja és igual si tens 19 anys com si en tens 40. 
El passat mes de Febrer el Ramon li va proposar matrimoni a la Laura mentre esquiaven, una proposició mai vista en un paratge de pel·lícula.
A partir de llavors tots els preparatius van començar.
Com que una de les seves passions són les motos, quina millor manera d'entrar a Cal Puntes que amb una Vespa i de fons, la cançó Vespa Specialle en italià. La vespa també ens va acompanyar per fer les foto...

05 de Novembre de 2013

Post Boda Neus i Gerard
En un lloc de somni

Bon dia familia,
Avui us portem unes fotos d'un post boda fantàstic, que van tenir la sort de realitzar la Neus i el Gerard juntament amb el seu fotògraf: Parèntesis 
A veure si sabeu quina va ser la destinació per fer aquestes fotos tan especials.............SARDENYA!!!
Disfruteu d'aquest magnífic reportatge i per les nostres futures parelles, aneu agafant idees per preparar el vostre post boda.
I aquest dissabte tanquem temporada 2013, agrair des d'aquí a totes les parelles que han passat per Cal Puntes, que s'han il·lusionat i que han patit els nervis normals d'un casament, però que sobretot ens han mostrat el seu agraiment per la nostra feina. 
Moltes gràcies per escollir Cal Puntes!
 
Fins la propera amics!...

Post Boda Neus i Gerard