27 de Maig de 2014

Vanessa i Andy
17 de Maig de 2014

Hola!!
I seguim amb els nostres nuvis. La Vanessa és una noia oberta i aficionada a la natació i a l'esport, fet que li va portar a conèixer al que avui ja és el seu marit, l'Andy, un monitor de gimnàs al que li fascina ballar.
Vem tenir una cerimònia la mar de divertida, amb tocs d'humor i d'ironies. La Lluna, la gosseta de la nostra parella, va ser la gran portadora de les aliances i pobriçona ho va fer molt bé!
El dia va estar ple d'emocions i de bona sintonia, tothom va demostrar estar còmode i disfrutant en tot moment, val a destacar el ball que els va dedicar la Nàdia abans de començar l'àpat que va fer emocionar a la Vanessa d'una manera extraordinària. I que millor, que durant la festa la mare de la núvia et digui que no vol que res de tot allò s'acabi per...

19 de Maig de 2014

Diana i Ricardo
10 de Maig de 2014

Què tal familia?
Una setmana més, fidels a la nostra cita, us portem una nova parella: la Diana i el Ricardo.
Ells van tenir el seu casament, i mai més ben utilizat el pronom SEU, perquè van fer-ho absolutament tot com ells ho van desitjar; sense la necessitat o obligació de seguir els protocols que normalment estan establerts. Va ser una cel·lebració petitona, amb uns 50 convidats vinguts de Barcelona, de Berlín, de Portugal... ja veieu que per un dia Cal Puntes es va convertir en punt de trobada de cultures.
Hi va haver música jazz en directe durant l'aperitiu i el Joaquim de "Ninotsaqui" que no va marxar fins que va tenir la caricatura de tothom feta, que va ser el detall que es van endur els convidats.
Durant les 3 hores de ball, el Taller va deleitar-nos amb uns bikinis i frankfurts per si alg...

12 de Maig de 2014

Eduard i Mònica
3 de Maig de 2014

Estimats amics,
Avui tenim el post de la Mònica i l'Eduard, una parella plena d'alegria que ens va donar moments molts divertits durant tot el dia del casament. Gran quantitat de familia, amics i coneguts ens van acompanyar a la festa, és un gran plaer veure Cal Puntes ple de gom a gom, de noies guapes i de nens i nenes que corren i juguen pels nostres jardins, es desprén una alegria molt difícil de saber explicar. 
L'Isidre es va cuidar del càtering i de que no faltés de res a ningú. El temps ens va respectar i vem poder tenir una cerimònia i un apertiu amb sol i bona temperatura, l'entrada de la parella a l'amfiteatre va ser "el seu moment", ells van escollir que entrarien junts, perquè així ho volien i ho desitjaven.
Dins de sala varem riure i gaudir amb els regals, les sorpreses i amb els ...

Eduard i Mònica
05 de Maig de 2014

Laia i Carlos
26 d'abril de 2014

Bon dia a tothom!
Què tal el pont de Maig? heu aprofitat per descansar? nosaltres tot el contrari!! Treballem i treballem perquè els nostres casaments surtin perfectes i les nostres parelles no en tinguin cap queixa.
Avui és el torn de la Laia i el Carlos, dos joves simpàtics, amables i que varen confiar amb nosaltres en tot moment, deixant-se portar per les emocions i disfrutant moltíssim del seu dia, se'ls hi notava a la cara.
Avui tenim fotos del seu preboda, realitzades a La Rioja, en uns paratges fantàstics, perquè com ells bé diuen, agafar el cotxe i plantar-se a Saragossa a fer un café amb uns colegues no és cap problema, al contrari, és un plaer estar rodejats de gent que els estima, així que, anar a fer un preboda a La Rioja era fer uns quilòmetres més i llestos...

Laia i Carlos