30 de Maig de 2013

Eva i Raul
25 de Maig de 2013

Hola familia,
Estem a tocar al mes de Juny i ara sí que ja engeguem motors a tota màquina i no parem fins que s'acabi l'estiu i més i tot. El passat dissabte se'ns van casar l'Eva i el Raúl. Vem estar patint tota la setmana per veure si plovia o no plovia, les nostres pregàries van funcionar i el dia va aguantar i fins i tot el sol va treure el cap.
Vem tenir una cerimònia de tarda al nostre amfiteatre, molt bonica i emotiva. Una parella que porten 10 anys de relació i 2 anys de convivència que han trobat el moment per segellar la seva història d'amor.
En aquest enllaç van estrenar temporada el càtering de l'Ospi, i l'Òscar ens va fer un menú deliciós. Us deixem la minuta penjada i tot de fotos dels plats.
Amb tots els posts que tenim penjats ja us podeu anar fent...

24 de Maig de 2013

Eiii que també fem altres coses que no són casaments...
Comunions

 
Hola papes i mames!

Avui el nostre post va dedicat a les mininúvies i els mininuvis, és a dir, a les COMUNIONS. Els nostres petits també tenen el seu dia de festa i a Cal Puntes també tenim un espai per ells. 
Us explicarem en concret la comunió de la Mireia, que la vem cel·lebrar el dia 12 de Maig. Els seus pares li varen mantenir en secret fins el dia clau on es faria la festa, van buscar un lloc on hi haguessin cavalls, un bon espai per córrer i jugar i sobretot amb piscina, per poder-se banyar. Així doncs, no hi havia dubte, casa nostra era perfecta.

El dinar estava tot pensat fins a l'últim detall, els centres de les taules estaven fets amb XUXES, aquests sí que s'aprofiten i agraden a tothom.

Els nens van poder gaudir del monito...

19 de Maig de 2013

Novetats Cal Puntes

Hola amics,
Avui el nostre post va dedicat a coses noves que hem fet aquesta temporada a Cal Puntes. Per què ens agrada innovar i fer cosetes que a les nostres parelles els facin il·lusió i que això ens faci diferents a la resta.
Per començar us explicarem que aquest any tenim el nostre SCRAPBOOK, pels que no sabeu què és, us deixem una pila de fotos de cada detall perquè pogueu veure la marevella que ens ha fet l'Esther de http://www.casalaiaia.com i poc a poc l'anirem omplint amb les sensacions, emocions i anècdotes de cada cap de setmana, perquè està a les vostres mans deixar la vostra opinió al nostre Scrapbook, perquè la nostra feina no és res més que moments de felicitat i d'alegries.
I per acabar amb el post d'avui, també us volem explicar ...

11 de Maig de 2013

Yèssika i Moisès
4 de Maig de 2013

 

Hola família bloggera!

Avui sí que sí, tenim el plaer d'explicar i de parlar amb molta alegria del casament de la Yessika i el Moises. A més a més, us hem de confessar que estrenem càmera de fotos i també a la fotògrafa, que pobre s'hi ha esforçat tant com ha pogut. S'ha de dir que competint amb Inuvis Foto&Film, no hi ha res a fer, les seves fotos seràn sens dubte increíbles, com sempre. Ja fa uns quants díes que ens van fer un avançament a la seva pàgina de Facebook! Aquí al post, també us en penjarem unes quantes de seves perquè pogueu veure el seu excel·lent treball.

Ens agraderia parlar-vos de la cerimònia, perquè com no podria ser de cap altra manera, va ser emotiva, molt emotiva. El temps...

05 de Maig de 2013

Xavier i Elisabet
20 d'Abril de 2013


Avui tenim la festa del Xavier i l'Elisabet, dues persones que van pendre la decisió per allà el 2010, de fer un pas important a la seva vida a casa nostra, tot un orgull pel nostre equip i pels nostres col·laboradors. Una parella de la comarca, que buscava el seu lloc especial i el tenia ben aprop de casa, és cert que molt sovint busquem coses que puguin fer el nostre enllaç únic massa lluny de la nostra zona i les tenim a tocar.

Van triar com a càtering als nostres amics d' El Taller, us deixem una pila de fotos de part del menjar del què en vem poder disfrutar. No se us fa la boca aigua? :)

Els nostres nuvis van venir a veure'ns un parell de díes després de que passés tot, amb la sensació que ja estava i que allò viscut havia estat com un somni, així ...