24 de Març de 2014

Les barres lliures
Gintonic.cat

Bon dia amics,
Com podeu veure, últimament les nostres entrades van dedicades a donar-vos idees sobre temes que formen part del casament. Avui us parlarem del tema de la barra lliure; el moment potser més esperat pels més joves convidats i on es demostra la felicitat acumulada de tot el dia. 
Cada dia és més latent la tendència a apreciar la beguda d'una forma més sibarita que antigament, ja durant el menjar la gent aprecia si està bebent un bon vi negre o el vi blanc és afruitat o sec. Així doncs, no és d'extranyar que a l'hora del ball hi esperin una bona ginebra junt amb la tònica adequada per disfrutar amb un excel·lent gintònic, fet de la mà d'un bon barman. A Cal Puntes tenim el luxe de poder comptar amb l'equip de Gintònic.cat on us podem oferir el mil...

Les barres lliures
11 de Març de 2014

Decoració
Woowlow

Hola,
Anem per una setmana més i ensumant ja els casaments que s'acosten, nosaltres anem treballant i avui us portem una petita novetat que alguns dels nostres nuvis han escollit pel seu gran dia. Es tracta del treball dels nostres amics de Woowlow, que es dediquen a serigrafiar qualsevol disseny sobre peces de fusta, peces que el dia del casament són úniques i especials i que un cop aquell dia acaba es converteixen en decoració per les seves cases i són un record constant de la inmensa felicitat viscuda.
Fa poquet que han iniciat el seu camí, de moment podeu trobar dues versions de seating plan, fletxes per senyalitzar el camí cap a la finca i un gran totem per senyalitzar els espais. Tot i així, si teniu una idea que no sabeu com dur a terme i us faria il·lusió convertir-la en realitat, no dubteu a parl...

Decoració
05 de Març de 2014

Vestits de núvia i de convidada
Temperley London

Bona tarda,
Avui és un d'aquells díes que et ve de gust buscar i llegir i remanar revistes i webs diverses, i de cop i volta trobes una marca anomenada "Temperley London" i et quedes enamorat dels vestits, dels complements i d'absolutament fins l'últim detall de les seves coleccions i del que la marca transmet al client final.
Us deixo una mostra de vestits de núvia i de possibles vestits de convidades. Esperem que us agradin.
Salut família, fins la setmana que ve....

Vestits de núvia i de convidada