25 de Juny de 2014

Míriam i Pere
7 de Juny de 2014

Hola!
Que tal ha anat aquesta revetlla de Sant Joan?
Ja tenim aquí l'entrada de la Míriam i el Pere, dos nois que es van conèixer ara fa gairebé 8 anys una nit d'estiu i que la seva connexió va ser tan "màgica" que des d'aquell moment no s'han pogut tornar a separar. Han sigut prudents i cautelosos durant la seva relació fins arribar al dia del seu casament. Per la Míriam casar-se de blanc amb un vestit de princeseta fent una bona celebració juntament amb les famílies i amics sempre ha estat un dels somnis de la seva vida. El Pere sabia molt bé com és de romàntica en aquest sentit i durant una escapadeta a París el passat octubre de 2012 i quan eren a dalt de tot de la Torre Eiffel amb la ciutat il·luminada al seus peus es va treure de la butxaca un anell preciós ...

19 de Juny de 2014

Centres de Taula
Aprofitar elements naturals com la Fruita

Bon dia,
Avui us portem una idea refrescant i que trobem divertida per decorar les taules o fins i tot altres espais. La fruita ens pot donar joc i opcions si la sabem treballar i trobar-li el punt just pel lloc adient.
Us deixem unes quantes fotos del que hem trobat navegant per la red, que sempre ens aporta idees originals.
Salut!...

Centres de Taula
13 de Juny de 2014

Carla i Sergi
31 de Maig de 2014

Eiii  que ja som a divendres!
Ja us pensaveu que aquesta setmana no hi hauria entrada al blog??? Doncs no! Ja la tenim aquí, amb una parella tan maca per fora com per dins. 
Avui és el torn de la Carla i del Sergi, una parella que es va comprometre sota el cel obert del riad de Marrakech i entre llàgrimes de felicitat, és on la Carla va dir el seu primer, SI VULL!. La cançó que us penjem avui és just la que sonava en aquells instants. Com ens agraden les peticions de matrimoni, són tan o més especials que el propi dia del casament.
Ells van escollir casar-se al Santuari de Queralt i fer la seva passejada pels voltants amb un Mercedes dels anys 30 fantàstic, a Cal Puntes els esperava un aperitiu de Les Magnòlies i música en directe de la mà del grup Ambar. Pel qu&egrav...

05 de Juny de 2014

Marc i Anna
24 de Maig de 2014

Bon dia,
Hi ha parelles que quan parles amb ells sobre com voldrien el seu post, t'ho posen tan fàcil que casi no has ni de pensar com escriure'l. Aquest seria el cas del Marc i l'Anna. 
Ells han gaudit molt en els preparatius ja que moltes coses se les han fet ells mateixos: invitacions, algunes coses de decoració, centres de taula, detalls pels convidats, llibre de firmes... ha estat un casament handmade total, jajajaja.
Pel que fa al dia "B", aquestes són les seves paraules:
" Tant temps esperant aquest dia i va passar volant! Hi ha moments a la vida que són per emmarcar... Així començava la tornada de la cançó que els nostres amics varen compondre per nosaltres. La interpretació d'aquesta cançó durant el sopar va ser un dels moments més emotius del nostre casament.&nbs...

Marc i Anna