27 de Juny de 2013

Joan i Anna
22 de Juny de 2013

Hola!
Ja ha passat una setmana més i els casament a casa avancen amb tota normalitat i a més a més surten per sobre de les expectatives inicials.
El passat dissabte teníem la festa del Joan i l'Anna, una parella molt especial per Cal Puntes, perquè són molt bona canalla i s'han fet estimar per tots els que hem format part del seu casament. 
El Joan li va demanar a l'Anna que es casés amb ell un dia en el que tots estem pendents de la tele per veure si ens toca la grossa de nadal, el dia 22 de Desembre, i a ella li va ben tocar!! Era la culminació d'una amistat convertida en amor.
De detalls en aquest casament n'hi van haver des del primer moment en què es xafava Cal Puntes, només arribar les noies eren obsequiades amb un vano per fer passar la calor, durant l'aperitiu hi havien unes xap...

20 de Juny de 2013

Ens falten díes per poder explicar coses!
Mari i Roger ** 15 de Juny de 2013

Bon dia a tothom!
Ens acaben d'arribar les fotos de Parentesis del casament de la Neus i el Gerard, i després d'actualitzar el seu post i pujar-les al nostre facebook, ja tenim entre mans el post de la nostra parella del passat dissabte i a més a més no parem de fer visites per properes parelles que ens venen a visitar per l'any que ve!  Estem molt contents i us volem agrair que ens vingueu a veure i sobretot ens escolliu com a finca per celebrar el vostre enllaç.
Ara doncs, sobretot ens toca parlar de la Mari i el Roger, que tot s'ha de dir, van tenir un dia rodó, va fer un sol espatarrant i el dia va ser inmillorable. Ells van triar casar-se a l'església de Gironella, així que la nostra feina començava amb l'aperitiu i posteriorment amb el sopar i el ball al nostre porxo. 
El nostre equip per dissabt...

13 de Juny de 2013

Neus i Gerard
8 de Juny de 2013

 
Hola de nou a tots!
I una setmana més ens toca fer el post d'una de les nostres parelles. Avui és el torn de la Neus i el Gerard, que es van casar el passat dissabte.
Tenim unes fotos molt xules dels detalls de les taules, del seu seating que representaven bitllets d'avió per poder pujar a aquest viatge que començaven la Neus i el Gerard, d'unes lletres amb els seus noms que inundaven Can Puntes arreu on miressis, del Photocall preparat perquè els seus convidats hi anessin passant... va ser un casament carregat de fets molt emotius.
Com ells ens han explicat i com nosaltres ho hem viscut, han intentat cuidar cada detall al màxim per poder fer del seu dia únic i especial i des del nostre blog volen aprofitar per agrair a tota la familia i als seus amics que s'hagin esforçat al màxim perq...

08 de Juny de 2013

Joan i Cristina
1 de Juny de 2013

Bona tarda de dissabte amics!

Aprofitant que aquest temps no dóna treva i el sol no vol acabar d'acompanyar-nos aprofitem per fer el post de la setmana.
Avui us parlarem de l'enllaç que vem tenir el dia 1 de Juny de la Cris i el Joan. Com ja debeu saber les nostres futures núvies ara està de moda escollir temàtiques pels casaments o que tota la festa sigui d'un color en especial.
La Cris i el Joan van escollir la temàtica de fer com si el seu casament fos un concert, desde l'invitació que representava que era l'entrada a un concert fins al punt que a les taules, en comptes de números per saber on seien els convidats, eren grups de música, i el recordatori del casament era un cd, amb les cançons més maques que ens van acompanyar durant tota la jornada.

La...