31 de Juliol de 2013

Carlos i Isa
12 de Juliol de 2013

Hola seguidors!
Avui els toca al Carlos i la Isa, una parella que va escollir l'església per confirmar la seva unió i que van portar els seus convidats amb autobús fins a Cal Puntes, sense tenir ni idea d'on es dirigien.
Aquest divendres vem tenir actuació sorpresa d'un grup de Mariachis, en honor a l'origen del Carlos i de la seva família, que són de Mèxic.
I com a nota a destacar perquè la gent s'hi feia fotos i tot, va ser la CANDY BAR, simplement ESPECTACULAR!!!!
 
I fins aquí per avui, que gaudiu de l'inici del mes d'Agost que segurament molts comenceu vacances....

24 de Juliol de 2013

Carla i Oleguer
6 de Juliol de 2013

Avui és d'aquelles entrades al blog que tens ganes d'escriure, on hi ha quelcom especial. La Carla i l'Oleguer són dos nois propers i amables i van tenir un casament molt maco.
La seva història d'amor es remonta uns 5 anys enrera i és d'aquelles que tots hem somiat viure, conèixer aquella "persona" que et remou les papallones a la panxa i sentir que a l'altre li passa exactament el mateix. Ells han tingut aquesta sort i per això avui us podem estar escrivint aquestes 4 ratlles. Es nota tant que s'estimen!
L'enllaç va comptar amb la música en directe del Pep Poblet, no cal dir res més, un luxe i un plaer que vingui el Pep a casa, és tot un espectacle. Com a nota a destacar és possible que sigui veure els dos nuvis en plena cerimònia bebent-se un quinto de cervesa, però què carai...

17 de Juliol de 2013

Un casament amb bales de palla
Raquel i Oscar ** 5.07.2013

Hola!
I avui anem pel primer casament de divendres, què millor que després d'un dia treballant et convidin al casament d'uns bons amics. A 2/4 de 8, cerimònia amb bales de palla, una cincuentena de convidats i una parella que després de casar-se a Las Vegas repeteixen experiència a Cal Puntes. Els extrems molt sovint són ben compatibles, ho veieu oi?
Un entorn immillorable i una cerimònia plena de boniques paraules, on va ser molt fàcil que saltessin les llàgrimes. Aquí la Raquel va ser una núvia previsora i duia vestit amb butxaques! Plenes de kleenex!
I per rematar el casament un bon aperitiu i un genial sopar de mà de Les Magnòlies.
El casament de l'Oscar i la Raquel tenia detalls fins i tot al lavabo de les noies. A qui no li han entrat ganes de recollir-se el cabell...

10 de Juliol de 2013

Sergio i Erica
29 de Juny de 2013

 
Hola família!
Ja ens torneu a tenir per aqui per parlar-vos dels nostres casaments. Avui és el torn de l'Erica i el Sergio. Van triar el 29 de Juny, perquè just feia 10 anys que van iniciar la seva relació, quina millor manera de cel·lebrar-ho que amb un compromís per tota la vida.
Va ser un casament de tarda i la cerimònia especialment emotiva per les lectures que es varen fer, això sí, el millor de tot va ser l'entrada dels anells de mà de la neboda de l'Erica amb la seva bicicleta i dos globus vermells, tothom va quedar embobat mirant-se la nena pel passadís.
Durant el sopar i després de vàries sorpreses d'amics i família, la sorpresa final va ser l'aparició d'Antonio El Remendao, acompanyat de la seva guitarra, no necessita res més per can...

04 de Juliol de 2013

Sergi i Sheila
23 de Juny de 2013

Hola seguidors,
Bé, ara si que comencem a acumular els caps de setmana dobles i avui us parlarem del casament del dia de la Revetlla de St.Joan, el del Sergi i la Sheila, o com a ells els agrada que els diguin el Teti i la Xei.
Els convidats arribaven a Cal Puntes amb la seva entrada al Gran Espectacle, que havia de ser degudament foradada i revisar que els nois portessin la seva cinta carbassa i les noies la seva de color blau, tothom preguntava i estava intrigat sobre que passaria durant el dia.
Vem patir per veure com evolucionava el día, perquè sí o sí havíem de fer la cerimònia a l'amfiteatre, així que tots plegats vem creuar els dits i les vibracions positives ens van donar SOL a les 18'30h.
Avui us volem fer especial incís en la cerimònia perquè vem tenir un bon sustu!! Els dos...