27 de Febrer de 2014

Pots de iogurt
Decoració low cost

Bon dia!!!
Avui us aportarem una petita idea que està a l'abast de tothom, només cal que us agradi menjar iogurts a vosaltres i a mitja família, més que res per anar més depressa per arribar al número de gots que teniu pensats per decorar el vostre casament.
És una idea senzilla i que podeu moldejar segons els vostres gustos, però pot quedar molt bonica si hi dediqueu temps i molt d'amor a l'hora de preparar-los.
Fins la setmana que ve amics!!...

19 de Febrer de 2014

Idees divertides
Videoclip

 
Bon día família!!
Avui us portem una cosa diferent, que pot fer que tingueu un record especial del vostre casament. Es tracta bàsicament d'escollir una cançó que us agradi i gravar-la en forma de videoclip, on vosaltres mateixos en sou els protagonistes i la canteu. La projecció és pot fer a l'hora de l'entrada a la sala, per fer una sorpresa o per quan a vosaltres us vingui de gust que la gent ho vegi.
En Javier Videla, l'autor del vídeo que us plantejem avui, ha tingut l'amabilitat de facilitar-nos una mostra d'una de les seves parelles perquè en pogueu veure el resultat. El Javier és un fotograf alegre i divertit que dóna molt de joc a les joves parelles que s'animin a fer el seu videoclip. Aquí us deixem l'enllaç a la seva web:  http://jvidela.carbonmade.com/ &n...

11 de Febrer de 2014

Pep Poblet
Gran artista i millor persona

 
Bon dia!
Avui tenim el plaer de portar-vos una petita entrevista amb el Pep Poblet, disfruteu llegint-la tant com nosaltres ho hem fet fent-la.
- Quants anys fa que toques el saxo?
Vaig començar estudiant el clarinet i després ja vaig passar al saxo, i d'això ja fa 34 anys, des de 1980
- Assajes molt o ja et surten les peces sense pensar-hi?
La pràctica d'aquests tipus d'instrument és una mica com un esportista, has d'estar sempre en forma, no et pots descuidar (deixar dies sence tocar...) però a l'hora de treure una cançó tens més facilitats el fet d'haver tocat estils molt diversos, participar en projectes, discs, gires, orquestres, grups....això et fa molt versàtil a l'hora de treure una cançó.
- Disfrutes fent la teva feina?
MO...

07 de Febrer de 2014

Que s'acosta St.Valentí

Què tal?
Avui farem una entrada curteta, que anem una mica colapsats de feina. Però no podíem deixar passar que s'acosta el Dia dels Enamorats. Tant hi fa si sou més de St.Valentí o de St.Jordi, el més important és trobar qualsevol cosa excusa per cel·lebrar que som vius i que tenim la sort de tenir una persona fantàstica al nostre costat. I qui sap, potser és el dia de fer aquella pregunta tan especial i iniciar un nou camí com a parella.
Vaaaaa que encara teniu una setmana per donar unes quantes voltes en un regal ben original i sobretot especial.
Fins la propera amics.
Salut!!...