30 de Desembre de 2013

Resum any 2013

Bona tarda seguidors,
Després de les festes de Nadal i sopars d'amics varis ( que en el fons són els millors i els més esperats). Tanquem el 2013, un any que ens ha portat moltíssimes coses positives, on ens hem afinançat com a professionals del món dels casaments, on hem conegut col·laboradors nous i hem treballat colze a colze amb els de sempre. Oberts a parlar i conèixer opcions noves i divertides per fer dels casaments a casa nostra una cosa única, perquè no hi ha res millor que després de 15 hores de treball, de reunions, trucades, mails i missatges que uns nuvis acabin el seu dia amb aquell somriure que els ilumina la cara i et diguin GRÀCIES. 
Gràcies a tots els que heu passat aquest 2013 per Cal Puntes.
Aprofitem per llançar una pregunta a tots els seguidors...

17 de Desembre de 2013

Vanessa i Josep
9 de Novembre de 2013

Bon dia,
Ja ho teniu tot a punt per encarar les festes de Nadal?? Ja heu decidit a quin gimnàs apuntar-vos després de festes per reduir els remordiments de consciència mentres ens anem atipant? jajaja.
Bromes a part, avui us portem l'últim casament d'aquesta temporada. La Vanessa i el Josep no van tenir por de passar fred i van apostar per una data de Novembre. Tot i aixó ens va fer un bon dia i es va poder disfrutar dels exteriors de Cal Puntes sense problemes. 
La nostra núvia d'avui va fer ella mateixa tots els detalls del casament, els regals, els centres, el photocall, el coco on van posar les aliances... No us podeu imaginar la feina i les hores de dedicació que això significa. A canvi van rebre l'estima i les sorpreses dels convidats que els varen acompanyar. Hi va haver batucada, en podreu veure fot...

Vanessa i Josep
11 de Desembre de 2013

Lara i Mateo
5 d'Octubre 2013

Bon dia,
Avui xerraré poquet i us deixaré bàsicament amb unes fantàstiques fotos de http://www.3deseosymedio.com
Moltes gràcies per compartir el vostre treball amb tots els nostres seguidors. Disfruteu d'unes fotos d'una parella especial, que van triar Les Magnòlies i Cal Puntes per passar el seu gran dia.
Segur que us sorprendrà gratament.
 
Fins la propera setmana!!...

Lara i Mateo
05 de Desembre de 2013

Lluna de mel

Bon dia família,
Seguint una mica el fil de la setmana passada, avui us parlarem d'una cosa lligada als casaments, la LLUNA DE MEL. Aquell viatge somiat per tots i totes en algún moment de la nostra vida. 
La primera decisió possiblement són les dates, si volem o no que siguin seguides al casament, la gran majoria ho fan a posteriori del casament perquè és el seguiment a tota aquella felicitat que hem tingut del dia. Però bé, a vegades no és així, ja sigui per factors externs a la nostra voluntat o perquè el nostre viatge desitjat no es pot fer en aquell moment per un tema climàtic. 
Al món, les estacions van canviant, com bé sabeu tots, i quan aquí és estiu allà on volem anar potser és hivern, o perquè hem somiat anar a la La...