29 d'Agost de 2013

Marta i Enric
26 de Juliol de 2013

Hola a tothom!
Anem per l'última setmana d'agost i per tancar mes us explicarem el casament de l'Enric i la Marta. Llàstima que la filosofia bloggera siguin escrits petitons i no gaire extensos perquè us podem assegurar que aquest enllaç donaria per molt.
La Marta és professora de nens petits i l'Enric és bomber, sóna genial, no direu que no, professions vocacionals 100%, triades per gent amb ganes d'ajudar als altres, aquelles feines que quan ets petit i et demanen a què et vols dedicar surten sense pensar, perquè simplement són un referent.
Aquest parell porten un any preparant fins el més ínfim detall de tot el què vàrem viure durant el seu dia. La cosa que potser més ens ha captivat han estat els pots de vidre amb les fotografies a dins, perquè us feu u...

23 d'Agost de 2013

Raquel i Rubén
20 de Juliol de 2013

Aquesta entrada del blog no és com la resta, no ho és perquè la Raquel porta més de 4 mesos passant-nos coses de com van ser els seus preparatius i finalment de com va ser el seu casament i només per això ja es mereix un post especial.
Va començar per explicar-nos com li va demanar que es casés amb ella, recordeu el Xavi i la Sabrina? Doncs el Rubén va fer més kilometres pobret.
Un divendres 17h., sortir de la feina i carretera i manta, direcció al sud, sense saber el destí; per arribar finalment a Granada. Van passejar i sopar pels típics carrers de la ciutat per acabar sota la llum de la lluna entre els jardins de Generalife i de l'Alhambra demanant-li que es casés amb ell. La Raquel ens explica que no pot parar de mirar-se l'anell i de posar-se'l, que maco oi noies?
A...

15 d'Agost de 2013

Mercé i Francesc
19 de Juliol de 2013

Hola família!
Aprofitem que avui és estiu per felicitar a totes les Maries, Albes i altres sants que es celebren el 15 d'Agost. I entre díes de vacances i de molta calor arriba el dia d'explicar-vos el casament de la Mercé i el Francesc.
Aquests dos nois han fet realitat un fet que cada dia és més comú, conèixer la teva parella per internet! Perquè en aquest món també hi ha gent sincera i bona persona que realment coincideix amb algú amb qui comparteix aficions, maneres de veure la vida i després d'una primera cita ja tens clar que has trobat l'amor de la teva vida. Doncs això és el que els va passar als nostres nuvis d'avui.
Tota la festa va anar sobre rodes i tothom en va quedar molt content, la dedicació i perseverància en tots els detalls qu...

07 d'Agost de 2013

Ivan i Miriam
13 de Juliol de 2013

Bon dia!!
Ja tenim l'agost amb nosaltres i amb ell les vacances, el sol, les quedades amb amics, dormir fins tard... però nosaltres seguim amb la nostra feina perquè pogueu gaudir dels nostres casaments.
La Miriam i l'Ivan van tenir un dia passat per aigua, però ja ho diuen no, núvia mullada núvia afortunada. El temps que fa tampoc és tan important, hi ha quelcom més que fa que tot sigui emotiu i recordat per la gent que forma part de la festa.
En aquest casament vem tenir la sort que la Cristina de "La Flor" decorés tot l'espai, com sempre, treballar amb ella és sinònim que no faltarà el més mínim detall.
La gàbia dels desitjos va ser una de les estrelles dels detalls.
I per acabar la germana de l'Ivan els va fer per sorpresa un pastís. Són a...