28 d'Abril de 2013

Casar-se Osona
Primera fira del 2013


Hola de nou a tots!
El post d'avui no és per cap de les nostres parelles, sino que us parlarem de la Fira Casar-se Osona, de la que vem tenir el plaer de formar-ne part. Va ser el cap de setmana del 12, 13 i 14 d'Abril a Vic, al Recinte Firal del Sucre.
Van ser 3 díes de molta feina, compartida amb Les Magnolies, com a totes les nostre fires. La Judith Jurado ens va fer una mostra de taula amb moltes papellones :) Així us podeu fer una idea del que podeu trobar a Cal Puntes!! Us agrada?

També hi havia el Pep Poblet, habitual col·laborador per alguna de les nostre cerimònies a la finca. El Pep té aquell toc especial per una cerimònia al nostre amfiteatre, si esteu pensant en una cosa diferent potser ell és la peça que busqueu.

I si hem de destacar alguna cosa, &ea...

20 d'Abril de 2013

Xavier i Sabrina 13 d'Abril de 2013
13 d'Abril de 2013

 
Avui tenim la història dels nostres nuvis del 13 d'Abril de 2013. La Sabrina ha tingut l'amabilitat d'explicar-nos com el Xavi li va demanar que es casés amb ella, s'ha de dir que el noi ho va fer la mar de bé!!! Nois que esteu pensant en demanar a la vostre xicota que voleu passar la resta de la vida al seu costat, preneu nota:
Una escapada romàntica, plena muntanya, tot nevat i fer la pregunta de la vostra vida!!!! oi que sona bé???
Doncs la Sabrina va tenir la fortuna de viure-ho en primera persona. Quan t'expliquen aquestes coses fa que la nostra feina tingui un sentit genial i que ens convertiu en part de la culminació de la història encara ho fa més especial.
I el dia de l'enllaç, tenint el compte el que té d'especial La Patum pels berguedans, hi va estar present de gr...

13 d'Abril de 2013

Per fi! Estrenem el nostre blog!
Izaskun i Jordi - 23 de Març de 2013

 
El passat dia 23 varem estrenar temporada a Cal Puntes amb el casament de la Izaskun i el Jordi.Va ser un dia magnífic, el temps ens va acompanyar i va provocar un d’aquells dies “especials” on es respira que està a punt de passar una cosa única.
A petició de la núvia us parlaré del petit protagonista, el Yeray. L’encarregat de portar els anells als nuvis, tot nerviós i atent a fer la feina que li havia estat encomenada va ser el protagonista del moment de l’arribada de les aliances, quan tots els ulls estaven a sobre d’ell, pendents que no passés cap imprevist que pugués eclipsar el seu moment estrella. Veure els teus pares com es casen també és una ocasió ben bonica i especial, segur que ell no ho oblidarà.
Evidentment tot va anar co...