16 d'Abril de 2015

Gotes d’amor i il·lusió, un casament entre núvols i pluja
Maria & Marc, Dissabte 21 de Març del 2015

 
Bon dia enamorats/des!!
  Són les 8 del matí sona el despertador  i aixequem les persianes,  ens trobem  un cel ennuvolat acompanyat d’aigua en forma de pluja que ens aboca a un despertar un xic inquietant,  tot i això, les ganes d’aquesta parella, unides a les nostres per inaugurar la nova temporada de casaments a Cal Puntes,ens  transforma aquest despertar inquietant en una onada de diferents i voluminoses forces d’energia positiva per a  preparar i gaudir de la celebració.

                  El Marc i la Maria es vesteixen des de casa després de tot un any fent preparatius d’aquest gran dia en la distància, doncs tots i cada un dels detalls d’aquesta data ...

Gotes d’amor i  il·lusió, un casament entre núvols i pluja
06 de Febrer de 2015

Un casament ple de detallets
Robert & Montse, Dissabte 16 d'Agost del 2014

Bon dia enamorats/des!!
Després d’uns dies d’absència tinc el plaer de fer el tancament de la temporada 2014-15, i com no,  ho farem amb un casament celebrat el passat 16 d’agost del 2014 amb una parella molt especial, doncs només conèixer-los vaig intuir que aquest casament deixaria empremta, que seria tant especial com els dos actors principals, la Montse i el Robert.
Com veureu a les fotos que Inuvis m’ ha facilitat, el casament tenia diferents actius en comú; el rosa, la Minnie,  el Mario Bros i el Barça. El Robert és un fanàtic del Barça i del Mario Bros i la Montse és un noia enamoradíssima del rosa i del món de la Minnie, la unió d’ambdós va resultar en un logotip únic i personalitzat el qual recull totes i cada una de les...

23 de Desembre de 2014

Anna i David
7 de Desembre de 2014

Bon dia d'hivern!!
Avui us portem fotos del casament de l'Anna i el David, fetes per la Judith Vera. Veureu quina decoració tan i tan bonica els van preparar les noies de Oh My Wishes! 
Per les parelles que dubteu sobre quina data triar per casar-se, veient el dia que els va fer a ells, no tingueu por de l'hivern, podeu arribar a tenir un dia tan o més fantàstic que un dia d'estiu. 
Aprofitant les dates que estem, us desitjem que passeu unes Bones Festes i que el 2015 sigui un any fantàstic per tots!
Salut!!...

Anna i David
11 de Desembre de 2014

Sergio i Judit
2 d' Agost 2014

Hola seguidors/es!
Ja preparats per encarar les festes de Nadal? 
Avui tenim una parella guapa perquè si: la Judit i en Sergio, els dos de Berga, però residents a la gran capital per motius de feina... La Judit és mestra d'educació infantil i en Sergio és arquitecte.
 
Ells són d'aquelles parelles de sempre, dels que de la colla sempre han estat junts, tots tenim alguns amics que són així:  12 anys, ni més ni menys! I que maco que és veure les seves fotografies i veure com es miren :) 
I com que ara feia molts dies que no teníem cap parella amb la seva història de "pedida" avui us explicaré la d'ells: Un viatge a Venècia, un passeig en góndola pels carrers de la ciutat i per rematar l'escapada romàntica el Sergio es va agen...

Sergio i Judit
04 de Desembre de 2014

Pat i Jesús
30 d'Agost de 2014

Bon dia a tothom!!
Per fi ha arribat el torn de la Pat i el Jesús, els nuvis del 30 d'agost. Què dir-vos d'aquesta parella, del seu casament, dels seus convidats,... En les nostres xarxes socials segur que ja heu anat veient fotos del preboda, del dia, del vestit de la Pat i moltes més coses. Avui però, tenen el seu post en exclusiva amb una pila de fotos genials de:  www.carolinasainz.com que ens ha costat moltíssim escollir. 
Com ja sabreu o sino us n'assebenteu avui, ells van comptar amb la intervenció professional de Bodas de Cuento, tot un referent en el món dels casaments. 
La Pat és professora i el Jesús és carter, són una parella encantadora i especial, que es fan estimar i que comparteixen la seva vida amb la Kumba, la seva gosseta que també va ser partí...

Pat i Jesús