19 de Novembre de 2014

Xavi i Nuri
20 de Setembre de 2014

Aquesta setmana continuem amb un casament del mes de Setembre, el que varen cel·lebrar el Xavi i la Nuri juntament amb el seu fill, que també en va ser un gran protagonista ja que es va fer el seu bateig civil.
En aquest cas la núvia va portar dos vestits, un per la cerimònia i el banquet i un altre de més còmode per l'hora del ball, fet per ella mateixa. Va ser un d'aquells casaments tant DIY, perquè els nuvis es van implicar moltíssim en tot. 
Aquí teniu una mostra de les fotos que ens ha enviat en Lluís Barniol, que va ser el fotògraf escollit en el seu cas.
Fins la propera familia!
Salut!!!...

Xavi i Nuri
12 de Novembre de 2014

Aleix i Maria
6 de Setembre de 2014

 
Bon dia,
Avui tenim al nostre blog la parella formada per la Maria i l'Aleix, que es varen casar a Cal Puntes el 6 de setembre. Ells varen triar fer el casament sencer a la nostra finca, des de la cerimònia fins a la festa final. Per ells el dia B, havia ser der important per tothom, tots havien de ser-ne protagonistes, no tan sols ells com a nuvis.
El casament va transcòrrer en el seu conjunt en una temàtica musical: entregant flyers com en un concert, fent que les taules es distribuissin amb grups de música on, una sèrie de discs de vinils distribuien a la gent a les taules, durant l'àpat  es va muntar un concurs d'animació on, per grups de taules, al sonar una cançó, havien d'animar i interactuar de la manera que ells creguessin oportuna amb tothom per al final, al grup guanyador endur-se u...

Fotos: www.parentesisgrup.com - Luis Barniol
29 d'Octubre de 2014

Cristina i Javier
9 d'Agost de 2014

Bon dia,
Avui tenim una de les parelles del mes d'agost: la Cristina i el Javier. Aquests nuvis van voler sopendre els seus convidats, tenint-los intrigats fins l'últim moment, sense saber on es faria el casament i la festa posterior. 
La seva idea era que tot el casament fos una sorpresa constant; es van preparar una sèrie de projeccions amb el seu fotògraf i per les típiques entregues van idear una gala tipus "Oscars" amb els corresponents nominats i els guanyadors.
El seu setting eren targetes d'embarcament, amb diferents paísos i cuitats de destí. 
Aquí tenim el vídeo que es va projectar abans de l'entrada a sala dels nuvis i unes quantes fotos per poder veure més cosetes: 
http://vimeo.com/106405408
Fins la propera família!
 ...

Cristina i Javier
20 d'Octubre de 2014

Ivan i Cristina
23 d'Agost de 2014

Hola!!
Eii que estem a finals d'Octubre encara que no ho sembli amb aquesta calor, nosaltres seguim treballant moltíssim, aquest cap de setmana passat hem estat a la Fira de Nuvis de Sabadell i el proper diumenge tenim les Portes Obertes, esperem que us agradi tot el que estem preparant per les parelles que hi assitiu.
Anem ara pels protagonistes d'avui: l'Ivan i la Cristina, una parella que va haver de començar una relació a distància, viatges de trens de Manresa a Badalona eren la cosa més habitual del mon, fins que la vida va fer que la Cristina trobés una bona feina a la ciutat de l'Ivan, coses del destí.
La Cristina és una noia ordenada i perfeccionista i l'Ivan sincer i un pèl bohemi, entre els dos s'ha creat una simbiosi que ha fet que avui us estiguem parlant del seu casament.  La il·l...

Ivan i Cristina
13 d'Octubre de 2014

Enric i Mireia
19 de Juliol de 2014

Bona tarda :)
Avui us portem un post d'una parella que ha gaudit i ha viscut tot el procés del casament d'una forma molt intensa, són l'Enric i la Mireia. Els dos són mestres, l'Enric és natural de Celrà (Girona) i la Mireia de Castellar de N'hug, es van conèixer treballant a l'escola de Llívia, el poble que a més a més de fer que es coneixessin va ser el lloc escollit per l'Enric per demanar-li matrimoni a la Mireia.
De seguida que es van prometre tenien clar com volien el seu casament, cada detall i cada racó havia de dur la seva empremta. Han estat un any i 4 mesos preparant la decoració de l'església, de Cal Puntes, els detalls dels convidats (una melmelada de mores feta per ells, una bosseta de farigola, un cactus, un sabó i una placa de cava amb la seva foto), els centres de tau...

Enric i Mireia